Αφού προσθέσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στο καλάθι αγορών κάντε κλικ στο “Καλάθι Αγορών” που βρίσκεται στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας.
Εάν θέλετε να επεξεργαστείτε την παραγγελία σας επιλέξτε “Καλαθι” στα κουμπιά που βρίσκονται στο “Καλάθι Αγορών” αλλιώς επιλέξτε “Checkout” για να μεταβείτε στην σελίδα ολοκλήρωσης της αγοράς.
Εάν επιλέξατε να μεταβείτε στο “Καλάθι Αγορών” πατήστε το κουμπί “Checkout” αφού ολοκληρώσετε την επεξεργασία.
Στην σελίδα ολοκλήρωσης της αγοράς υπάρχουν οι σχετικές φόρμες που θα πρέπει να συμπληρωθούν για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

– Θα μπορέσετε να επιλέξετε τα στοιχεία του προσωπικού σας λογαριασμού (προαιρετικά).

– Σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε τα στοιχεία και τις διευθύνσεις αποστολής των προϊόντων αλλά και χρέωσης σε περίπτωση που αυτά διαφέρουν.

– Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο θα παραλάβετε τα προϊόντα (αποστολή στον χώρο σας, παραλαβή από το φυσικό κατάστημα).

– Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο θα πληρώσετε την παραγγελία σας, εάν θα χρησιμοποιήσετε μετρητά κατά την παράδοση ή πιστωτική κάρτα με δυνατότητα δόσεων.

– Τέλος αφού τσεκάρετε την επιλογή “Έχω διαβάσει και συμφωνώ με Όροι & Προϋποθέσεις” θα σας ζητηθεί να επιβεβεώσετε την παραγγελία σας.

Έχετε υπ’ όψιν ότι για τη χρήση πιστωτικής κάρτας, το κατάστημά μας δεν διατηρεί ς στοιχεία της κάρτας σας αλλά μεταφέρεστε σε ασφαλή χώρο της τράπεζας Eurobank.

Επίσης η κάρτα σας δεν χρεώνεται μέχρι να επιβεβαιώσουμε την πληρωμή και την διαθεσιμότητα του προϊόντος και αφού έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Για όποια βοήθεια χρειαστείτε στην διαδικασία της αγοράς ή εάν θέλετε να κάνετε την αγορά σας από το τηλέφωνο, μπορείται να μας καλέσετε στα τηλέφωνα :
210-5322640 & 213-0087833