Υψηλή τεχνολογία,Χαμηλές τιμές

Το πάθος μας και οι γνώσεις μας για τα προιόντα τεχνλογίας μας δίνουν την δυνατότητα να σας υποστηρίζουμε στην επιλογή του κατάλληλου προίοντος για εσάς.
Με έτος ίδρυσης το 2010 και έδρα την Αθήνα έχουμε σταθερή ανάπτυξη και παρουσία προώθώντας άριστα μεταχειρισμένα κινητά τηλέφωνα και ανταλλακτικά.
Kάθε μεταχειρισμένο προιόν συνοδεύεται με ελάχιστη εγγύηση 6 μηνών και τα καινούργια προιόντα με εγγύηση 2 ετών.
Τα προιόντα μας είναι άκρως ανταγωνιστικά και με ειδικές εκτπώσεις σε επαγγελματίες.
Επέκταση εγγύησης παρέχεται σχεδόν σε όλας μας τα προιόντα. Διαθέτουμε εκτεταμένη γκάμα νέων και μεταχειρισμένων προιόντων με βαθμολόγηση Grade A.

-Ποίοι είμαστε

Είμαστε το Contres.gr. Η διευθυνσή μας είναι Γ.Παπανδρέου 17,Δάσος Χαϊδαρίου,ΤΚ 12462.Έχουμε εξειδικευμένο service υπολογιστών και κινητών,πώληση κινητής τηλεφωνίας και ανταλλακτικών.Καλέστε μας στο 2105322640 και μιλήστε με τους εκπροσώπους μας για να λύσουν την κάθε απορία σας.

-Τι είναι τα refurbished ή ανακατασκευασμένα προϊόντα

Ανακατασκευασμένο προϊόν είναι αυτό το οποίο τις πρώτες μέρες λειτουργείας της εστάλθει πίσω στην αντιπροσωπεία,αυτή πήγε πίσω στο εργοστάσιο παραγωγής και αφού επισκευάστηκε και ελέχθηκε για την ομαλή λειτουργία της,δίνεται πίσω στην αγορά.

-Οι βαθμοί στo μεταχειρισμένο

A Grade: Η συσκευή είναι σαν καινούρια,ίσως με ελάχιστα μικρά σημάδια-εκδορές.Πλήρως δοκιμασμένη.
B Grade: Εμφανίζει σημάδια καθημερινής χρήσης ή ελαφρά σημάδια-εκδορές στο σασί και ίσως μικρές γρατζουνίες στο τζάμι.Πλήρως δοκιμασμένη.
C Grade: Εμφανή σημάδια καθημερινής χρήσης,αλλά χωρίς να επιρρεάζουν την ομαλή λειτουργία της συσκευής.Πλήρως δοκιμασμένη.

-Γιατί να αγοράσω μεταχειρισμένο iPhone ενώ υπάρχει κίνδυνος να παρουσιάσει πρόβλημα;

Όλες οι συσκευές,πρίν διατεθούν στην αγορά,έχουν δοκιμαστεί από εμάς σε όλους τους τομείς.Ακόμα και στην περίπτωση που παρουσιαστεί πρόβλημα στη συσκευή, παρέχουμε 6 μήνες εγγύηση.

-Οι συσκευές είναι από ιδιώτες;

Ενα ποσοστό είναι απο ιδιώτες και ένα ποσοστό απο δική μας εισαγωγή, σε κάθε περίπτωση οι συκευές είναι ελεγμένες απο την εταιρεία μας πριν διατεθούν προς πώληση και έχει γίνει η διαλογή τους σε Α, Β και C Grade.
Αγοράζοντας από εμάς δεν έχετε κίνδυνο η συσκευή που θα προμηθευτείτε να είναι κλεμένη ή κλειδωμένη.Είμαστε αφοσιωμένοι στην ποιότητα.Δεν αγοράζετε απλά μια μεταχειρισμένη συσκευή.Παρέχουμε υποστήριξη μετά την αγορά.Είμαστε εξειδικευμένοι σε προϊόντα Apple. Αγοράζετε απο έμπιστη Ελληνική εταιρία,που θα σας υποστήρίξει.Η γκάμα μας αποτελείτε από τις καλύτερες σε ποιότητα συσκευές.

Για οποιαδήποτε απορία ερώτηση ή διευκρίνηση επικοινωνίστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@contres.gr

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ-ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ-ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ